İngiltere SIM Kart Hizmeti Hakkında

İngiltere SIM Kartımı nasıl alacağım?

İngiltere SIM kart StarSmart Club üyelerine ücretsiz olarak gönderilmektedir. Üyelik hakkında bilgi için tıklayın.

İngiltere aylık telefon abonelik ücretleri nedir?

İngiltere'nin en uygun fiyatla Vodafone alt yapısıyla çalışan operatörüne ait bir hat alacaksınız. İngiltere'de 3GB data, 1.000 Dakika, 1.000 SMS, 100 Uluslararası görüme dakikası içeren aylık abonelik paketi £5'dır. Aboneliğinizi daha kapsamlı bir paket olarak başlatabilirsiniz.

İngiltere mobil telefon hat aboneliğim ne zaman başlayacak?

SIM kartınızı teslim aldıktan sonra hesabınızı aktif edebilmeniz için yapmanız gerekenleri size email ile göndereceğiniz. SIM kartınızı aktive edip aboneliğinizi başlatabilirsiniz. Aylık veya yıllık planlardan birini seçebilirsiniz. SIM kartınızı aktive edene kadar aylık ücret ödemeyeceksiniz.

İngiltere mobil telefon hattı için hangi belgeler gerekli?

Satın alacağınız telefon hattı +44 numaralı Vodafone alt yapısıyla çalışan mobil bir hattır. Aktive etmek için eposta adresinizle bir hesap oluşturup kredi kartınızla ödeme yapmanız gerekir. Adres veya kimlik belgesi gerekli değildir. Türkiye kredi kartınızla ödeme yapabilirsiniz.

Birden fazla SIM Kart alabilir miyim? İade yapabilir miyim?

Evet. Ödeme ekranında sipariş edeceğiniz SIM kart miktarını seçebilirsiniz. SIM Kart siparişlerinizin iadesi ve iptali mümkün değildir. Eğer aboneliğinizi hemen başlatmak istemiyorsanız ileri bir tarihte başlatabilirsiniz.

Satın aldığım SIM karta abonelik başlatmazsam ne olur?

İngiltere SIM kartınız için abonelik başlatmaktan vaz geçebilirsiniz. Abonelik başlatma mecburiyetiniz yoktur.

İngiltere SIM Kart ve telefon hattı için kontrat imzalamam gerekiyor mu?

Hayır gerekmiyor. Satın alacağınız SIm kart faturasız bir hattır. Kontrat imzalanmaz. Ödemeleri aylık yapabilirsiniz. İstediğiniz zaman hattı kullanmayı bırakabilirsiniz.

Aylık £5 Faturasız Paket İçeriği

  • 5GB 4G ve 5G Veri
  • 1000 İngiltere Dakikası
  • 1000 İngiltere SMS'i
  • Lebara İngiltere numaralarına sınırsız dakika ve SMS
  • 42 ülkeye 100 uluslararası dakika.
  • Gelen SMS'ler ücretsiz.
  • İngiltere'de ve geçerli ülkelerde paketinizi kullanabilirsiniz
  • Türkiye'de internet paketini kullanamazsanız
  • Türkiye'de arama ve aranma için Wi-Fi calling özelliği kullanabilirsiniz
  • Türkiye'de SMS ücretsiz alabilirsiniz. Hesap aktivasyon işemleri için SMS almanız yeterlidir.
  • Türkiye'den SMS göndermek için SMS başına 49 p ödemeniz gerekir

Geçerli Ülkeler

Australia, Austria, Belgium, Bulgaria, Canada, China, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hong Kong, Hungary, Iceland, India, Ireland, Israel, Italy, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malaysia, Netherlands, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Romania, Singapore, Slovakia, Slovenia, South Korea, Spain, Sweden, Switzerland, Thailand, Ukraine, USA

Wi-Fi Çağrı Özelliği il Türkiye'de kullanın

Wi-Fi çağrısı, kullanıcıların cep telefonu ağı yerine bir Wi-Fi bağlantısı kullanarak telefon görüşmesi yapmalarına ve metin mesajları göndermelerine olanak tanıyan bir iletişim özelliğidir. Bu teknoloji, zayıf telefon sinyali olan bir bölgede bulunuyorsanız veya uluslararası seyahatlerde yüksek dolaşım ücretlerinden kaçınmak istiyorsanız özellikle faydalıdır. Wi-Fi'nin gücünü kullanarak, arkadaşlarınızla, ailenizle veya hatta iş arkadaşlarınızla iletişim kurmak için sorunsuz ve maliyet etkin bir alternatif sunabilirsiniz.